Aktuality



Šikovná a oblíbená obchodnice Lucka Nulíčková nastoupila ke konci roku 2017 na mateřskou. Pracovala do poslední minuty a maximálně se snažila usnadnit start svým nástupkyním Jarce a Martině. Nejen za to jí patří velký dík.

Ve spolupráci s firmou Antalis jsme natočili ukázková videa jak se lepí vliesové tapety a folie a jak mohou změnit Váš interiér...

Jako každý rok, tak i letos, jsme uspořádali akci pro naše milé zákazníky a přátele.

Na pražském Mariánském náměstí právě probíhá výstava, na kterou jsme vyráběli jak kovové venkovní stojany tak tisky na dibond desky, včetně přípravy dat v našem studiu.

Podpořili jsme dobročinnou akci, nejdelší cyklistický podnik v ČR.
Týmy tvoří profesionálové i amateří, ale především osoby s různým handicapem. Cílem je ujet 2222 km bez zastavení, jede se 5 dní a 5 nocí non-stop. Každý tým má svého patrona pro kterého závod jede.
Odkaz na stránky kde bude víc informaci www.cestazasnem.cz

Máme za sebou přestěhování firmy z Vokovic do komerční zóny Nupaky! Sláva! Poslední měsíc byl náročný i když se nám podařilo přestěhovat
Bylo to náročné, ale nakonec jsme to i přes komplikace se stavbou a vším co se mohlo zkomplikovat přežili a dnes již běží vše jak má.

Úno 08

ArtiosCAD

Rozšiřujeme nabídku a kvalitu služeb. Aktuálně o program na tvorbu kartonových obalů a konstrukcí.
Díky sadě nových špičkových programů od Esko, ArtiosCAD Vám nyní můžeme rychle, ale hlavně kvalitně připravit konstrukce stojanů a krabic dle Vašich požadavků a představ.

Podpisem smlouvy jsme ukončili výběr nových prostor, kam se koncem dubna 2017 přesuneme a kde najdeme dostatek kvalitního prostoru pro další růst. Předpokládáme, že 1.100m2 nás na dalších pět let uspokojí ;-)