Aktuality


Během 3 týdnů jsme v předvánočním shonu zvládli vyrobit stojan do prodejny Gurmetum a to včetně konstrukce a řešení požadavku na vzdušný a luxusní vzhled.

Po měsíc trvajících jednáních a přípravách smluv jsme podepsali a uzavřeli převzetí obchodní části digitální tiskárny Keli Pro. Majitelé společnosti se rozhodli po 25-ti letech skončit s podnikáním v oboru.

Od 22.1.22022 do 2.1.2023 máme celofiremní volno. Na případné maily Vám odpovíme až po Novém roce. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás v novém roce 2023!

Velice nás těší že realizace POP vystavení pro značku Amundsen, našeho zákazníka POS Media získala ocenění POP STAR měsíce!

Naše nabídka řešení pro interiéry se rozšířila. Momentálně již nabízíme komplexní interiérové řešení od tapet, přes obrazy až po designové filmy na renovaci nábytku, ale také textilní stěny a folie pro polepy skel a skleněných příček.

Pro 31

PF 2022

Všem zákazníků, dodavatelů a partnerům přejeme krásný a úspěšný rok 2022!

Nabízíme pronájem přenosných LED rámů pro vaše promoakce, výstavy a pod.
Mnoho našich zákazníků opakovaně hledají pro jejich prezentaci něco jiného
než roll-up, ale opakovaně u něj většinou opět skončí. PROČ????

Požadavky zákaznků na maloobjemové zakázky samolepek a krabiček v mnoha druzích u kterých se nevyplatí řešit raznice, navíc s velkým tlakem na rychlost jsme vyřešili nákupem nového automatického plotru B2 od firmy JWEI.

Nově nabízíme soft touch laminaci za skvělé ceny a také následné parciální lakování.
Etikety mohou díky tomu vypadat velmi luxusně a zajímavě.
Poptejte nás a uvidíte že naše ceny jsou na tyto luxusnější varianty etiket velice zajímavé!