Aktuality


Tak tu máme dalšího nového mazlíka :-) Tentokrát příklopový výsek s maximálním rozměrem 1200x800mm. Tenhle váží 6 tun, ale jinak je tichý a celkem skladný :-)

Po půlročním testování jsme se rozhodli pro pořízení nového výkonného laminátoru Amiga 52 Double. Tento laminátor je prvním svého druhu prodaným v ČR.

Výroba kartonových krabic a stojanů se stává stále důležitější částí naší produkce.
Podle potřeb zákazníka nejdříve vybereme nejvhodnější materiál a vymyslíme konstrukci. Po následných konzultacích a úpravách se zákazníkem se dodělá grafika a vyvzorkujeme stojan nebo krabici včetně tisku.
Pokud je vše v pořádku spustí se výroba, která podle...

Od středy 23.12.2020 do neděle 3.1.2021 máme celofiremní volno a tedy nikdo není ani ve firmě ani na telefonu a ani na mailech.
Všichni budeme mít zasloužené volno a odpočívat a užívat si rodina a kamarádů.
Věříme, že Vám toto naše volno nijak nezasáhne do Vašich plánů a kampaní a že se opět setkáme v Novém roce! Už...

Celý rok jsme byli hodní a šetřili... takže se podařilo a nadělili jsme si k Vánocům dárek v podobě nového stroje!
Jedná se o stroj Digital PRO amerického výrobce Mark Andy, .
Tato hybridní technologie pro výrobu etiket v kotoučích spojuje digitální tisks dvěmi 2 UV LED flexo jednotkami a kompletním in-line zpracováním včetně výseku, laminace,...

Díky vlastní konstrukci jsme Vám ještě nyní schopni vymyslet, vyvzorovat a vyrobit dárkové krabice a různé speciální tačky a balení Vašich dárků, výrobků a produktů.

Po několika měsících útlumu díky COVID-19 konečně nabíráme již druhý měsíc dech
a vracíme se na loňská čísla. Je to především díky Vám, naším zákazníkům! Moc si toho vážíme a moc děkujeme! Aktuálně jedeme již třetí měsíc v plném nasazení!
Stav zaměstnanců se nám podařilo udržet na původním stavu a to nás také moc těší. Všichni kdo u...

Aktuálně Vám nabízíme dodávky hygienických stojanů pro vaše prodejny. Jedná se o kartonový stojan s laminovaným povrchem a vyměnitelným horním panelem.

Stojan může mít grafiku dle Vašich požadavků a může tak navazovat na ostatní tiskoviny s tématikou COVID.

Snažíme se reagovat na potřeby které přináší současná epidemie.
Proto Vám nabízíme především plexi zábrany do prodejen a firem které nevyžadují žádnou montáž. Jsou samostojné a máme je aktuálně skladem!