Aktuality



GREENGUARD Gold standard zahrnuje zdravotně založená kritéria pro více než 360 VOC a také vyžaduje nižší celkové úrovně emisí VOC, aby se zajistilo, že výrobky jsou přijatelné pro použití v citlivých vnitřních prostředích, jako jsou školy a zdravotnická zařízení.

První novinka roku 2020! ;-)
Hned z kraje roku pokračujeme ve zvyšování automatizace a produktivity na archovém tisku. Tentokrát se jedná o automatický trojřez Horizon HT30.
Není problém vytisknout hodně archů, problém je ty archy zpracovat... a my jsme zase o kousek zjednodušili finální zpracování vytištěných archů...

V době od 23. 12. 2019 do 1. 1. 2020 budeme odpočívat a nabírat síly na další rok. Věříme, že i Vy, takže nebudete naše služby v této době postrádat... :-)

Neustále se zvyšující produkce a zároveň i nároky na kvalitu a množství řezů nás přiměla k pořízení vysoce výkonné automatizované řezačky od renomovaného německého výrobce BaumannWohlenberg.
Díky šířce řezu 115cm jsme schopni bez problémů řezat formáty B1.

Pro divadlo Josefa Kajetána Tyla jsme realizovali tisk kulis pro představení Alenka v říši divů. Výsledek nás moc potěšil! :-)
Tisk 450m2 blockout textilu textilu na našem novém stroji Agfa Tauro byl pro nás otázkou 1 dne.

V úterý večer proběhla příjemná párty se zákazníky a přáteli. Tentokrát v JazzDocku a hlavní heslem bylo "Dostaň se do stavu..."
Na výběr bylo několik stavů v podobě masek, ale k večeru už nebyly masky potřeba :-)

Lída Nováková nám odchází na mateřskou dovolenou a 10.7.2019 tady bude poslední den. O zákazníky se začne starat nová a velmi zkušená posila, Luboš Mařík marik@printpoint.cz
Lídě tímto moc děkujeme za odvedenou práci a skvělou náladu, kterou tady šířila horem dolem :-). Samozřejmě jí přejeme také hodně zdraví a ať vše proběhne bez komplikací!
Uuž se...

Včera jsme se rozloučili s naší obchodnicí Jarkou Baškovou. Bylo to dojemné a milé.
Jarka se bohužel stěhuje do Krkonoš a každodenní dojíždění by nebylo úplně ideální...
Takže Jarce moc děkujeme za skvělou práci, byla velkou posilou a perfektně zapadla do kolektivu. Přejem vše nej a ať se jí daří.

Konečně po měsíci očekávání je tady! Novinka od Xeroxu.
Nyní Vám můžeme nabídnout něco extra! Digitální tisk stříbrnou a bílou barvou a navíc ve formátech až do 1200x330mm!